ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Μια πολύ επιτυχημένη οργανωτικά ημερίδα διοργανώθηκε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα με θέμα “Αξιολόγηση δομών στο δημόσιο - Μια αντιμεταρρύθμιση στο όνομα της μεταρρύθμισης", με συνδιοργανωτές το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης και τον Σύλλογο Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Διευθυντής του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης κ. Στεφανίδης Δημήτρης και η Πρόεδρος του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. κα Αφεντούλα Παπαλεξίου.

Στη συνέχεια η κα Έφη Στεφοπούλου, στέλεχος του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανέπτυξε το θέμα: “Αξιολόγηση δομών: Η μεταρρύθμιση που δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τη συμμετοχή των εργαζομένων”

Το λόγο μετά πήρε ο Δρ Αντώνης Αντωνιάδης που μίλησε για την “Οπτική της Δημόσιας Διοίκησης μέσα από τις 360ο της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αυτοαξιολόγησης”

Τέλος μέσω τηλεδιάσκεψης η κα Δέσποινα Καραμπατζάκη, υπάλληλος του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης παρουσίασε την καλή πρακτική ολοκληρωμένης εφαρμογής του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης – η περίπτωση του Δήμου Ηρακλείου.

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕΚΕΜ ευχαριστεί όλες και όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκδήλωση και οφείλει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης για την άψογη συνεργασία.