ΤΟΤ Πέλλας - Νέα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟ. Τ. ΠΕΛΛΑΣ

Συνάντηση  γνωριμίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Πέλλας κ Ιορδάνη Τζαμζή , είχαν την προηγούμενη εβδομάδα τα μέλη το Δ/Σ   Τοπικού Τμήματος Πέλλας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων αφού εξέφρασαν την ευχή για μια καλή και γόνιμη συνεργασία κατέθεσαν και υπόμνημα με τα προβλήματα που  υπάρχουν και δυστυχώς έχουν επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια.

Ανάμεσα στα προβλήματα που κατατέθηκαν είναι:

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ TO ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για  την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας να καταργήσει τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Αριδαία, αποψιλώνοντας την από προσωπικό. Η Αλμωπία χάνει ουσιαστικά και τις τελευταίες υπηρεσίες της σε μια χρονική στιγμή, όπου η κεντρική πολιτική σκηνή επιθυμεί να ενισχύσει την περιφερειακή ανάπτυξη. Η θέση ότι πρόκειται να υπάρξει αναβάθμιση επιστημονική  των υπηρεσιών στην Αλμωπία ανήκει στην σφαίρα της επιστημονική φαντασίας.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΤΟ.Τ. ΠΕΛΛΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών στις 11 και 12 Φεβρουαρίου  το σεμινάριο που διοργάνωσε  το Τοπικό Τμήμα Π.Ε. Πέλλας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης με θέμα «Παροχή Α΄ Βοηθειών –Αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων στο χώρο εργασίας» .

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΌΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Π.Ε ΠΕΛΛΑΣ Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ.

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου στα Γιαννιτσά  το Τοπικό Τμήμα του Συλλόγου Εργαζομένων ΠΕριφέρειας ΚΕντρικής Μακεδονίας (Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ.) έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟ. Τ. ΠΕΛΛΑΣ

Σας καλούμε να παραβρεθείτε την Τρίτη 28-1-2014  και ώρα 12 μμ στην Γενική Συνέλευση του Τοπικού Τμήματος Πέλλας  Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. στα Γραφεία της Αγροτική Οικονομία και Κτηνιατρικής στα Γιαννιτσά  και στην στην κοπή βασιλόπιτας  που θα πραγματοποιήσουμε 1.30μμ στην ταβέρνα «Γλυκάνυσος» στα Γιαννιτσά.

 

Για το Δ/Σ

Σελίδες