Ανακοινώσεις / Δελτία τύπου

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΕΚΕΜ 2021

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι οι αρχαιρεσίες του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. για την εκλογή
•    Διοικητικού Συμβουλίου και Κεντρικής Ελεγκτικής Επιτροπής,
•    Τοπικών Συμβουλίων των ΤΟ.Τ. και Ελεγκτικών Επιτροπών,
•    Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία (ΟΣΥΑΠΕ) και
•    Αντιπροσώπων για τα Νομαρχιακά τμήματα ΑΔΕΔΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ.) καλεί  τα μέλη του, από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4/11/2021 και ώρα 09.00 στην Αίθ. 87 (2ος όροφος κτίριο ΦΙΞ).  Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία η Γ.Σ. θα γίνει την Πέμπτη 4/11/2021, στον ίδιο χώρο και ώρα 14.00.

Αν πάλι δεν υπάρχει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΣΥΑΠΕ: ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ & ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Το Γενικό Συμβούλιο της ΟΣΥΑΠΕ καταδικάζει τις δολοφονικές φασιστικές επιθέσεις των τελευταίων ημερών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενάντια σε μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, αγωνιστές του αντιφασιστικού κινήματος, ενάντια σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Έναν χρόνο μετά την καταδίκη της φασιστικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής, επιβεβαιώνεται ότι ο φασισμός παραμένει ένα όπλο του συστήματος που ενεργοποιείται κάθε φορά που χρειάζεται να χτυπηθεί όποιος σηκώνει κεφάλι μέσα από το εργατικό - λαϊκό κίνημα.

ΑΔΕΔΥ: Αποφάσισε απεργία σε όλο το δημόσιο

Την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας μέσα στον Νοέμβρη για τη διεκδίκηση του συνόλου των αιτημάτων του διεκδικητικού της πλαισίου, όπως αυτό καταγράφηκε στην κινητοποίηση στη ΔΕΘ, αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ..που συνεδρίασε στις 4 του Οκτώβρη, στην Αθήνα.

Το Πρόγραμμα δράσης της Συνομοσπονδίας όπως αποφασίστηκε έχει ως εξής:

Σελίδες