Ανακοινώσεις / Δελτία τύπου

Για τον άδικο αποκλεισμό των υπαλλήλων ΔΕ από το Μητρώο Εξεταστών Πρακτικής Δοκιμασίας Υποψηφίων Οδηγών

Σύμφωνα με τον νόμο Ν.4850/2021, «Οδηγώντας με ασφάλεια…, …και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις», εξαιρούνται από Μητρώο Εξεταστών Πρακτικής Δοκιμασίας Υποψηφίων Οδηγών  (Άρθρο 17), αναιτιολόγητα οι υπόλοιποι υπάλληλοι τις κατηγορίας ΔΕ, με μοναδική εξαίρεση την ειδικότητα ΙΕΚ «Εκπαιδευτής Υποψήφιων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών».

Διακήρυξη για την εργατική Πρωτομαγιά του 2022

Συμπληρώνονται φέτος, την 1η του Μάη, 136 χρόνια από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο το 1886.

Η 1η του Μάη είναι ένα σύμβολο στον αγώνα των εργαζομένων όλου του κόσμου για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Είναι μέρα μνήμης και τιμής για εκείνους που θυσιάστηκαν, που έδωσαν ηρωικούς αγώνες για τις κατακτήσεις μας.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, το πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Π.Κ.Μ., και η επιτακτική ανάγκη της εφαρμογής του Νόμου για άμεση προκήρυξη των θέσεων ευθύνης σε επίπεδο Διευθύνσεων και Τμημάτων μετά από 13 χρόνια (!!!) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποτελούν, μεταξύ άλλων, αιχμές διεκδικήσεων του Δ.Σ. του ΣΕΠΕΚΕΜ.

Ο ΣΕΠΕΚΕΜ στηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Αγαπητά μέλη του ΣΕΠΕΚΕΜ, το 2021 εκπληρώσαμε 230 ευχές παιδιών και επιπλέον 253 δράσεις ενίσχυσης προσμονής από την ώρα της εκμαίευσης μέχρι την ώρα της πραγματοποίησης της ευχής.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την πίστη σας στο έργο μας και την πρόθεσή σας να σταθείτε στο πλευρό μας και δίπλα στα παιδιά που δοκιμάζονται πιο σκληρά από όλα.

Σελίδες