ΤΟΤ Θεσσαλονίκης - Νέα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ - 17/9/2021

Ενημερώνουμε τους Συναδέλφους ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 διοργανώνεται εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στην Αίθουσα 119 του Νέου Κτιρίου της ΠΚΜ, για την Τράπεζα Αίματος του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. (Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης).

Ξεπεράσαμε τις 1.400 μονάδες αίματος... και συνεχίζουμε!

Μετά την άκρως επιτυχημένη αιμοδοσία της Παρασκευής 14/5 η Τράπεζα Αίματος του Τοπικού Τμήματος  Θεσσαλονίκης έφθασε συνολικά τις 1.413 μονάδες Αίματος!

Μια τεράστια προσφορά στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και στους συνανθρώπους που είχαν και έχουν ανάγκη το πολύτιμο δώρο ζωής. Μα πάνω απ' όλα μια μεγάλη παρακαταθήκη για όλους τους συναδέλφους - υπαλλήλους (την μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου) της Περιφερειακης Ενότητας Θεσσαλονίκης και τους συγγενείς τους Α βαθμού. 

21η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - 14 ΜΑΪΟΥ 2021

Ενημερώνουμε τους Συναδέλφους ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΙΟΥ 2021 διοργανώνεται εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου  (B. Όλγας 198) για την Τράπεζα Αίματος του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. (Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης).

Το Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης για τον θάνατο του ΟΡΑΤΙΟΥ ΚΟΥΠΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τοπικού Τμήματος Θεσσαλονίκης του ΣΕΠΕΚΕΜ μόλις πληροφορήθηκε τον απροσδόκητο θάνατο του συναδέλφου Οράτιου Κούπα, που υπηρετούσε στη Δ/νση Στρατηγικού Σχεδιασμού & Προγραμματισμού, αποφάσισε:

1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του

2. Να καταθέσει συμβολικό ποσό, αντί στεφάνου, στην μνήμη του στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Υποστελέχωση Υπηρεσιών ΔΑΟΑ ΜΕΘ

Το πρόβλημα της υποστελέχωσης του συνόλου των Υπηρεσιών της ΠΚΜ είναι γνωστό και ο ΣΕΠΕΚΕΜ κατ΄ επανάληψη έχει τοποθετηθεί σχετικά ζητώντας άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Σε όλες πλέον τις Υπηρεσίες της ΠΚΜ και σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες είναι  διαρκώς αυξανόμενος ο αριθμός των υπαλλήλων που αποχωρούν από την ενεργό υπηρεσία, είτε λόγω συνταξιοδότησης, είτε (δυστυχώς) μέσω της κινητικότητας. Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι εδώ και 10 χρόνια, από την έναρξη λειτουργίας των υπηρεσιών μας ως Περιφέρειες (1-1-2011), οι υπηρετούντες υπάλληλοι είναι σήμερα λιγότεροι κατά 1.000 περίπου στον αριθμό!

Σελίδες