ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ - 17/9/2021

Ενημερώνουμε τους Συναδέλφους ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 διοργανώνεται εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στην Αίθουσα 119 του Νέου Κτιρίου της ΠΚΜ, για την Τράπεζα Αίματος του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. (Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης).

Το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ κάνει έκκληση για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή (με τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό), διότι τα αποθέματα σε αίμα βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους που είναι αιμοδότες – συγγενείς - φίλους, όλους όσοι χρειάστηκαν το προηγούμενο διάστημα αίμα για κάποιον δικό τους άνθρωπο, αλλά και όλους όσοι έχουν συνειδητοποιήσει το μεγαλείο αυτής της εθελοντικής πράξης, να συμμετέχουν στην οργάνωση της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.

Το συνεργείο της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα βρίσκεται στο χώρο του Περιφερειακού Συμβουλίου από τις 9.00 πμ έως και τις 13.00.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και οι αιμοδότες θα προσέρχονται με ραντεβού. Για τον λόγο αυτό θα ακολουθήσει νέα σχετική ανακοίνωση.

Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα, πλένουμε τα χέρια μας και δίνουμε αίμα.

      Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ      

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ