ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2024: ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ Π.Κ.Μ.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι καλημέρα,

Σας στέλνουμε την Απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα: «Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων για την υλοποίηση δαπάνης κάλυψης κατασκηνωτικών εξόδων για τα τέκνα εργαζομένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»

Για διευκόλυνσή σας, συνημμένως σας προωθούμε:

Συμμετοχή παιδιών μελών μας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Ξεκινούν αύριο για τα ημερήσια και εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) και την Παρασκευή για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ) οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024.

ΠΑΝΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., μετά την πετυχημένη απεργιακή κινητοποίηση της 28ης Φεβρουαρίου, αποφάσισε να συνεχίσει τον αγώνα με νέα 24ωρη Πανυπαλληλική απεργιακή κινητοποίηση στις 21 του Μάη ενάντια στην ακρίβεια και στην οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων, από την πολιτική της Κυβέρνησης, και καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να πάρουν μαζικά μέρος σε αυτήν.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Διακήρυξη για την εργατική Πρωτομαγιά, Τετάρτη 1η Μαΐου 2024

Συμπληρώνονται φέτος, την 1η του Μάη, 138 χρόνια από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο το 1886.

Η 1η του Μάη είναι ένα σύμβολο στον αγώνα των εργαζομένων όλου του κόσμου για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Είναι μέρα μνήμης και τιμής για εκείνους που θυσιάστηκαν, που έδωσαν ηρωικούς αγώνες για τις κατακτήσεις μας.

Σελίδες