ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟ. Τ. ΠΕΛΛΑΣ

Συνάντηση  γνωριμίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Πέλλας κ Ιορδάνη Τζαμζή , είχαν την προηγούμενη εβδομάδα τα μέλη το Δ/Σ   Τοπικού Τμήματος Πέλλας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων αφού εξέφρασαν την ευχή για μια καλή και γόνιμη συνεργασία κατέθεσαν και υπόμνημα με τα προβλήματα που  υπάρχουν και δυστυχώς έχουν επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια.

Ανάμεσα στα προβλήματα που κατατέθηκαν είναι:

  • Η υποστελέχωση που υπάρχει στις υπηρεσίες ιδιαίτερα σε κρίσιμους τομείς, θα πρέπει οι θέσεις να καλυφτούν με σωστό προγραμματισμό ιδίως σε Μηχανικούς, Τοπογράφους , Γεωπόνους Επόπτες Υγείας  και Διοικητικούς.
  • Οι κτιριακές εγκαταστάσεις όπου στεγάζονται Υπηρεσίες της περιφέρειας  θα πρέπει να γίνουν εργασίες συντήρησης ( Διοικητήριο  Έδεσσας, Γραφεία ΔΑΟΚ στην Αριδαία) και να υπάρξει άμεσα μεταφορά του Τμήματος Μεταφορών από τον Ν Μυλότοπο σε κτίριο στα Γιαννιτσά με άνεση χώρου και πρόσβαση για ΑΜΕΑ.
  • Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός είναι εικοσαετίας και απαιτείται άμεσα αντικατάσταση του και  πρόσβαση στο διαδίκτυο στα τμήματα Γιαννιτσών πρέπει άμεσα να ενισχυθεί.
  • Καλύτερη διοικητική μέριμνα προς τις Διευθύνσεις  αιχμής που έχουν συναλλαγές με τους πολίτες.
  • Εγκατάσταση απινιδωτή  στα κτίρια τις περιφέρειας, θέμα που το έχουμε θέσει επανειλημμένα και δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα.
  • Την εφαρμογή της ΕΣΣΕ
  • Να δοθούν γραφεία για το Δ/Σ του Τοπικού Τμήματος Πέλλας ΣΕΠΕΚΕΜ.

Πιστεύουμε ότι με την παρέμβαση του κ. Αντιπεριφερειάρχη θα δρομολογηθούν λύσεις στα χρόνια προβλήματα που μας απασχολούν και εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας.

Για το Δ/Σ

  Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γραμματέας

 

Ερυθρόπουλος  Κοσμάς                                     Προκοπίδης  Ευάγγελος