Παιδική γιορτή τοπικού τμήματος Σερρών του ΣΕΠΕΚΕΜ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά η παιδική γιορτή του Τοπικού Τμήματος Σερρών του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα ΄΄Κωνσταντίνος Καραμανλής΄΄ του Διοικητηρίου.

Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με τον Ξυλοπόδαρο τον Ρούντολφ το Ξωτικό και την Μασκώτ (Λευκή Αρκούδα) και στο τέλος της εκδήλωσης ο Άγιος Βασίλης μοίρασε τα δώρα τους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Ιωάννης Μωυσιάδης .

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τη συνάδελφο Βαλεντίνα Σαπουντζή που ανέλαβε την οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Π.Ε. Σερρών Μαρία Κομητούδη η οποία βοήθησε για την  επιτυχία της εν λόγω εκδήλωσης.

Από το Δ.Σ στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος Σωκράτης Κοτζάογλου ο Αντιπρόεδρος Πολυχρόνης Κουκουζέλης  και ο  ταμίας   Χορταράς Χαράλαμπος.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Ιωάννη Μωυσιάδη για την διάθεση της αίθουσας και την προσφορά  γλυκών στους μικρούς μας φίλους καθώς και την εταιρεία ΄΄ ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ΄΄ για τις σοκολάτες που πρόσφερε και μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά.

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους καλή χρονιά με υγεία, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2016

 

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΟΤ ΣΕΡΡΩΝ