ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΟ. Τ. ΣΕΡΡΩΝ

 

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παιδική γιορτή του Τοπικού Τμήματος Σερρών του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11π.μ. στην αίθουσα ΄΄Κωνσταντίνος Καραμανλής΄΄ του Διοικητηρίου.

Ο Άγιος Βασίλης και η βοηθός του η Φιρφιρούλα διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους οι οποίοι συμμετείχαν μαζικά στην εν λόγω εκδήλωση και μοίρασαν τα δώρα τους.

Ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε τέτοια εκδήλωση από το τοπικό τμήμα Σερρών του ΣΕΠΕΚΕΜ ένα νεοσύστατο σύλλογο ο οποίος επιδεικνύει πλούσια δράση εδώ και ένα χρόνο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Ιωάννης Μωυσιάδης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλα τα μέλη του για την ενεργό τους παρουσία και βοήθεια, ιδιαιτέρως δε την επιτροπή οργάνωσης της εκδήλωσης  με επικεφαλής τους συναδέλφους Βαλεντίνα Σαπουντζή , Βασιλική Στεφανίδου, Χρυσάνθη Γιαβροπούλου και Γεώργιο Τσιφούτη καθώς και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Π.Ε.Σερρών Μαρία Κομητούδη η οποία βοήθησε τα μέγιστα στην επιτυχία της εν λόγω εκδήλωσης.

Από το Δ.Σ στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος Σωκράτης Κοτζάογλου ο Αντιπρόεδρος Πολυχρόνης Κουκουζέλης και ο ταμίας Χαράλαμπος Χορταράς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης , στην οποία  κληρώθηκε και ένα παιδικό ποδήλατο , προσφορά της επιχείρησης του κ. Δημητρίου Σαπουντζή ΄΄ www.shopbikes.eu΄΄ καθώς και στην ΄΄ ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ΄΄ για τις σοκολάτες που πρόσφερε και μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά.

Τέλος ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Ιωάννη Μωυσιάδη για την διάθεση της αίθουσας και την προσφορά αναψυκτικών και γλυκών στους μικρούς μας φίλους.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που  δεν μπόρεσαν να παραστούν στην  εκδήλωση  ότι μπορούν να παραλαμβάνουν τα δώρα των παιδιών τους από το γραφείο 220 στο Διοικητήριο.

Φωτογραφίες της εκδήλωσης  διατίθενται από το φωτογραφείο της Χριστίνας Παπαφράγκου Δημ. Φλωριά 3 τηλ.2321063918.

Το Δ.Σ. του Τοπικού Τμήματος Σερρών του ΣΕΠΕΚΕΜ εύχεται σε όλους τους συναδέλφους καλή χρονιά ,ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2014

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΟΤ ΣΕΡΡΩΝ