ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ. Τ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ενημερώνουμε τους Συναδέλφους ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 διοργανώνεται εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο ΝΕΟ Κτίριο της ΠΚΜ (26ης Οκτωβρίου 64)Αίθουσα 119 (3ος Όροφος - Δ/νση Διοίκησης) για την Τράπεζα Αίματος του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. (Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που είναι αιμοδότες – συγγενείς - φίλους, όλους όσοι χρειάστηκαν το προηγούμενο διάστημα αίμα για κάποιον δικό τους άνθρωπο, αλλά και όλους όσοι έχουν συνειδητοποιήσει το μεγαλείο αυτής της εθελοντικής πράξης, να συμμετέχουν στην οργάνωση της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες σε αίμα είναι πολλές. Ας εξαντλήσουμε όλοι όσοι μπορούμε τις δυνατότητες, που υπάρχουν.

Το συνεργείο της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα βρίσκεται στο χώρο του Νέου Κτιρίου από τις 9.00 πμ έως και τις 13.00.

Οι αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής τους Ταυτότητας και να γνωρίζουν τον Α.Μ.Κ.Α. τους.

Οι Αιμοδότες με το Άρθρο 47 του Νόμου 4674/2020, δικαιούνται άδεια την ημέρα της αιμοδοσίας καθώς και άλλες 2 ημέρες.

Παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι των Διευθύνσεων να διευκολύνουν και να παροτρύνουν τους συναδέλφους αιμοδότες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Οι αιμοδότες πρέπει να είναι ξεκούραστοι και να έχουν πάρει καλό πρωινό. Επίσης δεν πρέπει να έχει γίνει χρήση φαρμάκων τις τελευταίες πέντε ημέρες και κατανάλωση αλκοόλ το τελευταίο 24ωρο.

Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα, πλένουμε τα χέρια μας και δίνουμε αίμα.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ      

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Τηλ. 2313319129