ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσαν το Τοπικό Τμήμα Εργαζομένων Π.Ε. Σερρών και ο Κεντρικός Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 17:00 έως 21:00 στο ξενοδοχείο ELPIDA Resort & Spa στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων στις Σέρρες.

Ομιλητές στην ημερίδα , που παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά των συναδέλφων και αυτό αποδεικνύεται από την πληθώρα των ερωτήσεων πού υπέβαλαν ,ήταν:

  1. Η Όλγα Μπαλλά τέως Διευθύντρια του ΙΚΑ και ειδική σε εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα

  2. Ο Ιωάννης Μάρκοβιτς Οικονομικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης και ανέπτυξε το θέμα του νέου πειθαρχικού των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Ο δύο ομιλητές εντυπωσίασαν το κοινό με την πληρότητα των απαντήσεων που κλήθηκαν να δώσουν λύνοντας πολλές απορίες των συναδέλφων.

Στην ημερίδα παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Ιωάννης Μωυσιάδης , οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ελένη Κωνσταντινίδου και Ευθύμιος Ραμπότας, ο Πρόεδρος του συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Στρίκας, Μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Σερρών, αιρετοί του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Σερρών και αρκετοί Διευθυντές και υπάλληλοι της Π.Ε. Σερρών.

Εκ μέρους του Τοπικού Συλλόγου τους παρευρισκομένους χαιρέτησε ο Πρόεδρος Σωκράτης Κοτζάογλου ο οποίος συντόνισε την ημερίδα, ενώ παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος Πολυχρόνης Κουκουζέλης και το μέλος Ιωάννης Κούλικας.

Εκ μέρους του ΣΕΠΕΚΕΜ το παρών έδωσαν η Πρόεδρος Έφη Παπαλεξίου, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτριος Βαζούρας και το μέλος Παναγιώτης Καφαντάρης.

Ήταν μια ημερίδα μεστή πού κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων και πιστεύουμε ότι βοήθησε στον εμπλουτισμό των γνώσεων των συναδέλφων

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΟΤ ΣΕΡΡΩΝ