ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ενημερώνουμε τους Συναδέλφους ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 διοργανώνεται εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο ΝΕΟ Κτίριο της ΠΚΜ (26ης Οκτωβρίου 64)Αίθουσα 119 (3ος Όροφος - Δ/νση Διοίκησης) (πρόσβαση από τα ασανσέρ που βρίσκονται στην πλευρά των καφέ που λειτουργούν) για την Τράπεζα Αίματος του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ.

Το συνεργείο της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα βρίσκεται στο χώρο του Νέου Κτιρίου από τις 9.00 πμ έως και τις 13.00.

Οι αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής τους Ταυτότητας και να γνωρίζουν τον Α.Μ.Κ.Α. τους.

Οι Αιμοδότες με την υπ. αριθμ. ΔΙΔΑΔ /Φ.35.14/916/4084/ 15-2-2007 ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, μπορούν και πρέπει να κάνουν χρήση της άδειας αιμοδοσίας.

Παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι των Διευθύνσεων να διευκολύνουν και να παροτρύνουν τους συναδέλφους αιμοδότες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Οι αιμοδότες πρέπει να είναι ξεκούραστοι και να έχουν πάρει καλό πρωινό. Επίσης δεν πρέπει να έχει γίνει χρήση φαρμάκων τις τελευταίες πέντε ημέρες και κατανάλωση αλκοόλ το τελευταίο 24ωρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Συνάδελφοι αιμοδότες που κατοικούν ή εργάζονται στις επηρεαζόμενες από ελονοσία περιοχές

(ήτοι 1. η Δημοτική Ενότητα Εχεδώρου του Δήμου Δέλτα, 2. η Δημοτική Ενότητα Μενεμένης του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης και 3. ολόκληρος ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου)

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ έως τον αποχαρακτηρισμό των περιοχών.