Ανακοίνωση για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΘ μηνός Ιανουαρίου και νέου έτους

Καλημέρα Συνάδελφοι και καλό μήνα! Μετά την έγκαιρη έκδοση των καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΘ, μηνός Δεκεμβρίου, με το νέο σύστημα που περιγράψαμε σε προηγούμενα email, αλλά και την συντονισμένη προσπάθεια για να παραλάβουμε τις κάρτες μηνός Ιανουαρίου πριν τα Χριστούγεννα, σας αναφέρουμε τα εξής:

  • Μέχρι και την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου (απαρέγκλιτα), κάθε ΜΕΛΟΣ του Συλλόγου που επιθυμεί να προμηθευτεί κάρτα απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΘ (με την έκπτωση προς τα μέλη του Συλλόγου) θα πρέπει να καταθέσει το αντίτιμο (24€ για μηνιαία κάρτα) στον λογαριασμό που διαθέτει ο Σύλλογος στην Τράπεζα Πειραιώς ήτοι 6215-141835-074 (IBAN: GR8801712150006215141835074), με υποχρεωτική αναγραφή του ονοματεπώνυμου του καταθέτη.
  • Η κατάθεση θα πρέπει να γίνεται ηλεκτρονικά ή στην Τράπεζα Πειραιώς με μεταφορά από τον τραπεζικό λογαριασμό που διαθέτετε. Η κατάθεση του ποσού με μετρητά επιβαρύνει αδίκως το ταμείο του Συλλόγου.
  • Μετά την παρέλευση αυτής της ημερομηνίας, ΔΕΝ θα εκδοθεί καμία κάρτα.
  • Συνάδελφοι που είναι κάτοχοι κάρτας και μέχρι την ως άνω ημερομηνία δεν ακολουθήσουν την προαναφερόμενη διαδικασία, αυτομάτως θα θεωρείται ότι δεν επιθυμούν να την ανανεώσουν.

Σας γνωστοποιούμε επίσης, τις τιμές όλων των καρτών απεριορίστων διαδρομών που έχετε την ευχέρεια να εκδώσετε (με την έκπτωση προς τα μέλη του Συλλόγου) από τον Ιανουάριο του 2018 (πληρωμή έως 18 Δεκεμβρίου):

  • Μηνιαία κάρτα:   24€
  • Τρίμηνη κάρτα:   67,20€ (όφελος 4,80€)
  • Εξάμηνη κάρτα:  120€ (όφελος 24€, δηλαδή ένας μήνας)
  • Ετήσια κάρτα:     216€ (όφελος 72€, δηλαδή τρεις μήνες)

Οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλες τις γραμμές των λεωφορείων του ΟΑΣΘ και για την Πολιτιστική Γραμμή Νο 50.

Υπενθυμίζεται τέλος, πως όσα μέλη μας ενδιαφέρονται για πρώτη φορά να εκδώσουν κάρτα θα πρέπει να προσκομίσουν:

α) Αίτηση (https://www.sepekem.gr/node/27),

β) Μία έγχρωμη φωτογραφία τύπου ταυτότητας

γ) Ένα φωτοαντίγραφο ταυτότητας (και οι δύο όψεις) και

δ) Να καταθέσουν το αντίτιμο, όπως αναφέρεται παραπάνω.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ              

 

Δ. ΒΑΖΟΥΡΑΣ                                  Π.  ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ