Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Το. Τ. Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Τοπικού Τμήματος Θεσσαλονίκης του ΣΕΠΕΚΕΜ, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 στο Οικογενειακό Κέντρο «Κορυφή».

Στους παρευρισκομένους απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Δημήτρης Βαζούρας και η Πρόεδρος του ΣΕΠΕΚΕΜ Έφη Παπαλεξίου.

Την Περιφέρεια, λόγω απουσίας του Περιφερειάρχη στο εξωτερικό, εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Δημήτρης Χατζηβρέττας ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους να έχουν μια ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά και τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την προσπάθεια που καταβάλλουν για την διεκπεραίωση των ζητημάτων της Περιφέρειας και των πολιτών.

Το φλουρί της βασιλόπιτας «έπεσε» στη Δ/νση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, όπου με κλήρωση μεταξύ των μελών του Συλλόγου που υπηρετούν στην Δ/νση θα αναδειχθεί ο τυχερός που θα κερδίσει το δώρο του Τοπικού Τμήματος Θεσσαλονίκης.

Επίσης στα πιτάκια που μοιράσθηκαν στους παρευρισκόμενους συναδέλφους, βρέθηκαν 4 φλουριά από ισάριθμους τυχερούς συναδέλφους. Τα τυχερά μέλη που κερδίζουν τα δώρα του Συλλόγου είναι οι Γαζέπη Ευαγγελία, Μικέλη Εύη, Παπαγεωργίου Κώστας, και Χαρπαντίδης Γιάννης.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με λαχειοφόρο αγορά καθώς και με πολύ χορό και τραγούδι με τους συναδέλφους να διασκεδάζουν μέχρι αργά το απόγευμα. Το κέφι απογειώθηκε με αποτέλεσμα να παρουσιασθούν εκπληκτικές χορευτικές εμφανίσεις!!!

To ΔΣ ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους, και εύχεται μια καλή χρονιά με υγεία.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Δ. ΒΑΖΟΥΡΑΣ             Π. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ