Κοπή βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής

 

         Την  Πέμπτη 5 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας από τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε.Χ. κ. Ιωάννη Γιώργο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου στον Πολύγυρο.
       Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Δημήτριος Τζηρίτης, κ. Αικατερίνη Ζωγράφου, κ. Στυλιανός Βαλιάνος και ο  κ. Λάζαρος Τόσκας.

         Από τον ΣΕΠΕΚΕΜ παρευρέθηκαν η Πρόεδρος κα Έφη Παπαλεξίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Χρόνης Κουκουζέλης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Βαζούρας, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Χαλκιδικής κ. Κώστας Τερτιβανίδης, ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Καφαντάρης Παναγιώτης και η Γραμματέας Ασφαλιστικού και Αλληλεγγύης κα Αναστασία Χατζησάρρου.

          Ο κ. Τζιτζικώστας ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους να έχουν μια ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά και τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα που υπερβάλλουν εαυτόν, δεδομένης της υποστελέχωσης των υπηρεσιών, για να διεκπεραιώνουν όλα τα ζητήματα που προκύπτουν έγκαιρα και με ευγένεια προς τους πολίτες.
          Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής με τη σειρά του ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με ευτυχία και υγεία και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της Π.Ε.Χ. για την άριστη συνεργασία.
          Ακολούθησαν ευχές των Περιφερειακών Συμβούλων και η απονομή δώρων από τον Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ για τα παιδιά των εργαζομένων που εισήχθησαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.