ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΕΠΕΚΕΜ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέξανδρος” το Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης του ΣΕΠΕΚΕΜ διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά των μελών του.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και των μελών του Δ.Σ. του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. πραγματοποιήθηκε από το Δ.Σ. του ΣΕΠΕΚΕΜ η βράβευση των παιδιών των μελών του Συλλόγου που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2016 και εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρότυπη σχολή χορού «Φωτεινή Μάντζιου» με την παράσταση μπαλέτου Καρυοθραύστης.

Στη συνέχεια ο Marmelo Manizates συνεπήρε μικρούς και μεγάλους με το  COMEDY MAGIC SHOW.

Το Δ.Σ. του Τοπικού Τμήματος Θεσσαλονίκης ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση της πολύ ωραίας εκδήλωσης, αλλά περισσότερο ευχαριστεί όλα τα μέλη του για την μαζική τους παρουσία.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί:

Την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Άννα Μυκωνίου και το προσωπικό του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την άψογη οργάνωση του πρώτου μέρους της εκδήλωσης και την αγαστή συνεργασία.

Την πρότυπη σχολή χορού «Φωτεινή Μάντζιου» για την ευγενική συμμετοχή της και την εξαιρετική παράσταση.

Τέλος, εύχεται καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά που βραβεύτηκαν.

Καλή χρονιά και του χρόνου με υγεία!

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερήσια εκδρομή στην Ονειρούπολη Δράμας.

Η πρώτη στάση πραγματοποιήθηκε στην ηλιόλουστη πόλη της Καβάλας όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον πρωινό καφέ τους.

Από το μεσημέρι και μέχρι αργά το απόγευμα το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στη Δράμα και κυρίως στην πανελληνίως γνωστή Ονειρούπολη.  

Τα Δ.Σ. του Το. Τ. Θεσσαλονίκης του ΣΕΠΕΚΕΜ ευχαριστεί όλες και όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους και για την συμβολή τους στην επιτυχία της εκδρομής και ανανεώνει το ραντεβού για μια νέα εκδρομή… την Άνοιξη.

Για το Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                 

 

          Δ.  ΒΑΖΟΥΡΑΣ                                  Π.  ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ