ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ

Νέα μέτρα δρομολογήθηκαν ήδη: απελευθέρωση απολύσεων στον Ιδιωτικό Τομέα και χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο.

Περίπου 3.500 εργαζόμενοι στην Δημοτική Αστυνομία και 2.200 σχολικοί φύλακες τίθενται σε διαθεσιμότητα ενώ ετοιμάζεται ακόμη μεγαλύτερη παρέμβαση για διαθεσιμότητες και απολύσεις σε οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα νοσοκομεία, την εκπαίδευση, τα Υπουργεία και άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες.

12.500 υπάλληλοι τίθενται άμεσα σε κινητικότητα, ο χρόνος διαθεσιμότητας μειώνεται από 12 σε 8 μήνες και μετά οι υπάλληλοι μπορεί να απολυθούν. Οι 15.000 απολύσεις θα πραγματοποιηθούν μέχρι το 2014.

Με νομοθετική ρύθμιση, καταργείται ακόμη και η προστασία των ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να διευκολυνθούν και να διευρυνθούν οι απολύσεις!!!

Ταυτόχρονα με την δραστηριοποίηση του πειθαρχικού Δικαίου και την κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας του Ν.4093/2012, χιλιάδες συνάδελφοι τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία με την υποψία τέλεσης έστω, ακόμη και κάποιων πλημμελημάτων!

Η χώρα οδηγείται στην κοινωνική εξαθλίωση!!! Διαλυμένη Παιδεία, Υγεία,δυσθεώρητα ύψη ανεργίας,ανυπαρξία κοινωνικού κράτους.

Η ώρα της ενεργούς αντίδρασης και της υποχρεωτικής συμμετοχής μας έχει έρθει προ πολλού! Ας αντιδράσουμε πριν παρέλθουν και τα τελευταία περιθώρια αντίδρασης.

Σας καλούμε να στηρίξετε ενεργά το Σύλλογο, συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε μορφή κινητοποίησης θα απαιτηθεί!

Μην αφήσουμε την καλοκαιρινή ραστώνη να τους βοηθήσει να μας πιάσουν στον ύπνο! Το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται πολύ θερμό, όχι κλιματικά, αλλά σε εξελίξεις!

Τα εργασιακά δικαιώματα που καταργήθηκαν με τόση ευκολία σε 3 μόλις χρόνια, χρειάστηκαν χρόνια αγώνων και θυσιών για να κατακτηθούν!

Η γενιά μας θα είναι υπόλογη απέναντι σε μεταγενέστερες αλλά και προγενέστερες γενιές για τη αδράνειά της...

Να είμαστε όλοι σε επαγρύπνηση!

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ