ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

Μία πολύ επιτυχημένη εκδρομή οργάνωσε το Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/6/2016 με προορισμό τα Μετέωρα.

Η αναχώρηση έγινε στις 7:30 το πρωί από την έδρα της Περιφέρειας και μετά από μια σύντομη στάση για καφέ στα Τέμπη οι συνάδελφοι εκδρομείς αφίχθησαν στα Μετέωρα.

Εκεί είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν με το λεωφορείο σε όλες τις Ιερές Μονές που βρίσκονται πάνω στους επιβλητικούς και εντυπωσιακούς βράχους και να επισκεφτούν την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου.

Το μεσημέρι ακολούθησε γεύμα στο χωριό Καστράκι, ενώ νωρίς το απόγευμα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα Τρίκαλα, όπου ο ποταμός Ληθαίος που τα διασχίζει χάρισε μια τονωτική νότα δροσιάς.  

Αργά το βράδυ η εκδρομή ολοκληρώθηκε με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, με τα πρόσωπα όλων των συμμετεχόντων να είναι κουρασμένα, αλλά εμφανώς χαρούμενα.

Τα Δ.Σ. του Το. Τ. Θεσσαλονίκης του ΣΕΠΕΚΕΜ ευχαριστεί όλες και όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους και για την συμβολή τους στην επιτυχία της εκδρομής και ανανεώνει το ραντεβού για μια νέα εκδρομή… το φθινόπωρο.

 

Για το Δ.Σ. του Τοπικού Τμήματος Θεσσαλονίκης

του ΣΕΠΕΚΕΜ

      Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας

   Δ. Βαζούρας                   Π. Καφαντάρης