ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ. Τ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Τοπικού Τμήματος Θεσσαλονίκης του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στο Οικογενειακό Κέντρο «Κορυφή». Ένα κατάμεστο από κόσμο μαγαζί έγινε μια οικογένεια – μια παρέα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης ΜΕΘ κα Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φάνης Παπάς, ο Εκτελεστικός Γραμματέας κ. Νικόλαος Ιωάννου, ο Πρόεδρος του Το.Τ. Πέλλας κ. Κοσμάς Ερυθρόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Το.Τ. Σερρών κ. Πολυχρόνης Κουκουζέλης.

Στους παρευρισκομένους απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του τοπικού τμήματος Δημήτρης Βαζούρας και η Πρόεδρος του ΣΕΠΕΚΕΜ Έφη Παπαλεξίου.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους στην Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης για την πολύ καλή δουλειά που κάνουνε κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Το φλουρί της βασιλόπιτας «έπεσε» στη Γενική Δ/νση Υγείας ενώ βρέθηκαν και 3 φλουριά από ισάριθμους τυχερούς συναδέλφους..

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με λαχειοφόρο αγορά καθώς και με πολύ χορό και τραγούδι με τους μουσικούς να διασκεδάζουν τους παρευρισκομένους μέχρι αργά το απόγευμα.

Ήταν ομολογουμένως μία σπουδαία εκδήλωση η οποία, όπως τόνισε ο Πρόεδρος Δημήτρης Βαζούρας, συμβάλει στην σύσφιξη των σχέσεων των συναδέλφων και έρχεται ως συνέχεια της επίσης πετυχημένης χριστουγεννιάτικης παιδικής γιορτής.

To ΔΣ ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους, εν ενεργεία και συνταξιούχους, που τίμησαν με την παρουσία τους την εν λόγω εκδήλωση.

Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα σταματήσει η δράση μας και ότι το βροντερό παρόν των συναδέλφων μας δίνει κουράγιο για περαιτέρω δημιουργία και αγώνα.

 

Για το Δ.Σ.

 

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                 

 

 Δ.  ΒΑΖΟΥΡΑΣ                                  Π.  ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ

Image: