ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέξανδρος” ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης) διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά των μελών του.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Γιώργου και των μελών του Δ.Σ. του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. πραγματοποιήθηκε η βράβευση των παιδιών των μελών του Συλλόγου που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2015 και εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Την εκδήλωση άνοιξε η μουσική παράσταση του Ωδείου Ορφέας Περαίας Ωραιοκάστρου σε σκηνοθεσία Νέλλυς Δελή που με ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των ημερών.

Σκηνοθέτιδα της μουσικής παράστασης : Νέλλυ Δελή

Δ/ντης του Ωδείου Ορφέας Περαίας Ωραιοκάστρου: Βασίλης Ταπές

Μαέστρος Συμφωνικής Ορχήστρας των Ωδείων Ορφέας: Ιγκόρ Εφίμωβ

Πιάνο - Μαέστρος: Γεώργιος Ταπές

Φωνή - Μαέστρος : Μαρία Ταπέ

και η μικρή : Ευαγγελία Παπαευθυμίου - Ταπέ

Χορογραφίες: Σοράνα Αργυροπούλου & Σοφία Χατζίδου

Στη συνέχεια προβλήθηκε η παιδική ταινία «Τα 12 δώδεκα σκυλάκια των Χριστουγέννων», ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής υπήρχαν κεράσματα για όλους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση της πολύ ωραίας εκδήλωσης, αλλά περισσότερο ευχαριστεί όλα τα μέλη του για την μαζική τους παρουσία.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί:

Την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Άννα Μυκωνίου και το προσωπικό του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την άψογη οργάνωση του πρώτου μέρους της εκδήλωσης και την αγαστή συνεργασία.

Το Ωδείο Ορφέας Περαίας Ωραιοκάστρου του κ. Βασίλη Ταπέ για το ποικίλο εορταστικό πρόγραμμα που παρουσίασε και την κα Νέλλυ Δελή για τη σκηνοθεσία.

Τέλος, εύχεται καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά που βραβεύτηκαν.

Καλή χρονιά και του χρόνου με υγεία!

Για το Δ.Σ.

                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ            

 

          Δ.  ΒΑΖΟΥΡΑΣ                                  Π.  ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ