Μήνυμα εθελοντισμού και προσφοράς από τον Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. ΤΟ.Τ. Σερρών

Θερμή ήταν η ανταπόκριση των εργαζομένων της Π.Ε. Σερρών στην πρόσκληση του Τοπικού Τμήματος του Συλλόγου τους για συμμετοχή στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3-6-2015, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης.

 

Συνεργείο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών βρισκόταν στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου από τις 9.00 π.μ. έως και τις 13.00 και ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων έσπευσε να δώσει αίμα προς ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. ΤΟ.Τ. Σερρών.

«Πρόκειται πραγματικά για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Τοπικό Τμήμα Σερρών του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που κάνει πράξη το μήνυμα «δίνω αίμα, δίνω ζωή» και ενισχύει την τράπεζα αίματος που έχει δημιουργήσει», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, ο οποίος εξήρε τους εργαζομένους για την ευαισθησία τους και την έμπρακτη απόδειξη φιλαλληλίας.

Στόχος του συλλόγου είναι η εθελοντική αιμοδοσία να καταστεί θεσμός και να πραγματοποιείται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.