ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΑΜΦΙΠΟΛΗ - ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ

Όπως ανακοινώθηκε στην Ετήσια Τακτική Γενική μας Συνέλευση το Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης και το Τοπικό Τμήμα Σερρών του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν, από κοινού, ημερήσια εκδρομή σε Αλιστράτη, Αμφίπολη και Παραλία Οφρυνίου (Τούζλα).

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Απριλίου 2015.  

Η μετακίνηση των ΜΕΛΩΝ του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία και θα είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ για τα μη μέλη ή τους συνοδούς το κόστος μετακίνησης ανέρχεται σε 5€.

Για τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Χαλκιδικής το Πρόγραμμα της εκδρομής είναι το παρακάτω:

  • 08:30: Αναχώρηση από την έδρα της Περιφέρειας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη, επί της οδού Γ. Παπανδρέου)
  • 10:30: Άφιξη στην Αλιστράτη. Επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ και καφές στην πλατεία του χωριού
  • 13:00: Άφιξη στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης και ξενάγηση από την υπεύθυνη αρχαιολόγο της ανασκαφής στον Τύμβο Καστά κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ
  • 15:00: Άφιξη σε ταβέρνα της Παραλίας Οφρυνίου (Τούζλα) για γεύμα και ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ, που θα οργανώσουν οι συνάδελφοι των Σερρών.
  • 19:00: Άφιξη στην Ασπροβάλτα για απογευματινό καφέ (Προαιρετικά)
  • 22:30: Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη

Για την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών ισχύουν τα ίδια με την διαφορά ότι η αναχώρηση θα γίνει στις 09:00 από το Διοικητήριο και η επιστροφή θα είναι στις Σέρρες..

Οι συνάδελφοι των Σερρών θα ενημερωθούν αναλυτικά - και θα δηλώσουν συμμετοχή – από τον Αντιπρόεδρο του Τοπικού Τμήματος κ. Πολυχρόνη Κουκουζέλη..

Το κόστος για την είσοδο στο Σπήλαιο Αλιστράτης και για το γεύμα θα καθοριστεί ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Γίνεται προσπάθεια από τα Δ.Σ. των δύο Τοπικών Τμημάτων να είναι το χαμηλότερο δυνατό.

Προκειμένου να οργανωθεί αρτιότερα η εκδήλωση παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε το ενδιαφέρον σας μέχρι και την Μεγ. Τρίτη 7 Απριλίου 2015 συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα και αποστέλλοντας την αποκλειστικά στο email: I.Papaioannou@pkm.gov.gr.

Ονοματεπώνυμο μέλους

Αριθμός Συμμετεχόντων

 

 

 

Για το Δ.Σ.

 

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ             

 

 

       Δ.  ΒΑΖΟΥΡΑΣ                                  Π.  ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ