Το Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης πάει θέατρο

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης) πάει θέατρο για να παρακολουθήσει το φημισμένο έργο της Χρύσας Σπηλιώτη «ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ» σε σκηνοθεσία Παύλου Δανελάτου, στο ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ (Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη).

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 στις 20:00 και επειδή είναι Κυριακή, στο τέλος θα απολαύσουμε και ένα ποτήρι κρασί.  

Τιμή εισόδου για τα μέλη του Συλλόγου 3€ και για τα μη μέλη 5€.

Προκειμένου να οργανωθεί αρτιότερα η εκδήλωση παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε το ενδιαφέρον σας μέχρι και την Πέμπτη 19/3/2015 συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα και αποστέλλοντας την αποκλειστικά στο email: I.Papaioannou@pkm.gov.gr.

Ονοματεπώνυμο μέλους

Αριθμός Συμμετεχόντων

 

 

Εννοείτε ότι μπορούν να έρθουν μαζί σας φίλες, φίλοι, σύζυγοι και παιδιά Γυμνασίου ή Λυκείου. 

Λίγα λόγια για το έργο:

«Δυο κορίτσια, η Καίτη και η εξαδέλφη της Λίζα, συνομήλικες και εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες αναπαριστούν τη ζωή τους με πάθος και χιούμορ. Μεγαλώνουν, ερωτεύονται, προδίδουν και προδίδονται, επιλέγουν, αποτυχαίνουν, προσπαθούν... ζουν. Τα όνειρα και οι εφιάλτες τους γίνονται πραγματικότητα σε μια πανέξυπνη σκηνική αποτύπωση όπου οι δυο ηθοποιοί ενσαρκώνουν όλα τα πρόσωπα της ζωής τους από την παιδική τους ηλικία έως το γηροκομείο.

Το έργο αν και φαινομενικά απλό, είναι βαθιά ανθρώπινο, κρατάει πολύ εύθραυστες ισορροπίες ανάμεσα στο κωμικό και στο τραγικό και ο λόγος του είναι εξαιρετικά λεπτός και άμεσος. Γι’ αυτό άλλωστε είναι τόσο επιτυχημένο από την πρώτη φορά που παραστάθηκε μέχρι και σήμερα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό». 

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία- Μουσική επιμέλεια: Παύλος Δανελάτος
Σκηνικά-κοστούμια: Νίκος Καλαϊτζίδης
Φωτισμός: Ανέστης Ατακτίδης
Animation: Μπάμπης Αλεξιάδης
Γραφιστικά-φωτογραφίες: Γιώργος Δερνίκας
Παίζουν: Παυλίνα Χαρέλα, Χριστίνα Γυφτάκη

 

Για το Δ.Σ.

                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ            

 

 

       Δ.  ΒΑΖΟΥΡΑΣ                                  Π.  ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ