ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ. Τ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Τοπικού Τμήματος Θεσσαλονίκης του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 στο Οικογενειακό Κέντρο «Κορυφή».

            Στους παρευρισκομένους απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του τοπικού τμήματος Δημήτρης Βαζούρας και η Πρόεδρος του ΣΕΠΕΚΕΜ Έφη Παπαλεξίου, οι οποίοι τόνισαν πως αυτές οι δράσεις συμβάλλουν στην σύσφιξη των σχέσεων των συναδέλφων, δίνοντας κουράγιο στο ΔΣ να συνεχίσει κάθε δυνατή προσπάθεια για την περαιτέρω επίτευξη στόχων του Συλλόγου και την βελτίωση της θέσης των εργαζομένων στην ΠΚΜ.

            Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους στην Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης για την πολύ καλή δουλειά που κάνουνε κάτω από αντίξοες συνθήκες και με τεράστια οικονομικά και τεχνικά προβλήματα, αποδεικνύοντας ότι είναι προσηλωμένοι στους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση.

            Το φλουρί της βασιλόπιτας «έπεσε» στη Δ/νση Διοίκησης ενώ από τους συναδέλφους τυχερός στάθηκε ο Λεωνίδας Νικολαίδης της Δ/νσης Ανάπτυξης, ο οποίος βρήκε το φλουρί στα ατομικά πιτάκια και θα λάβει ένα χρηματικό ποσό από το Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης του ΣΕΠΕΚΕΜ.

            Η εκδήλωση συνεχίστηκε με λαχειοφόρο αγορά καθώς και με πολύ χορό, με τους παρευρισκομένους να διασκεδάζουν μέχρι αργά το απόγευμα.

            Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φ. Παπάς, ο Εκτελεστικός Γραμματέας κ. Ν. Ιωάννου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Α. Γυφτόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ασπασίδης και Θάνος ο Πρόεδρος του Το.Τ. Πέλλας και μέλος του ΓΣ της ΟΣΥΑΠΕ Κοσμάς Ερυθρόπουλος ο Αντιπρόεδρος του Το.Τ. Πέλλας Ιωάννης Μποζατζούδης και ο Αντιπρόεδρος του Το.Τ. Σερρών και μέλος του ΓΣ της ΟΣΥΑΠΕ κ. Πολυχρόνης Κουκουζέλης, ο πρόεδρος. του συλλόγου πρώην υπαλλήλων ΥΠΕΧΩΔΕ Χ. Μακρής, η Γεν. Γραμματέας της ΕΜΔΥΔΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας Κ. Αραβίδου, κ.ά. .

            To ΔΣ ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους, εν ενεργεία και συνταξιούχους, που τίμησαν με την παρουσία τους την εν λόγω εκδήλωση.

Για το Τ.Σ.

 

                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                  

 

         Δ.  ΒΑΖΟΥΡΑΣ                                  Π.  ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ