Ετήσιος χορός τοπικού τμήματος Σερρών του ΣΕΠΕΚΕΜ

 

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η ετήσια συνεστίαση του Τοπικού Τμήματος Σερρών του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 εστιατόριο ΄΄ΕΥ ΖΗΝ΄΄.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Ιωάννης Μωυσιάδης, ο Περιφερειακός  Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, η πρόεδρος του ΣΕΠΕΚΕΜ κα Αφεντούλα Παπαλεξίου, ο γεν. γραμματέας του ΣΕΠΕΚΕΜ και μέλος της Ομοσπονδίας κ. Δημήτριος Βαζούρας και  ο Αναπληρωτής Ταμίας της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Καφαντάρης .

Στους παρευρισκομένους απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του τοπικού τμήματος Σωκράτης Κοτζάογλου.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους στην ΠΕ Σερρών για την πολύ καλή δουλειά που κάνουνε κάτω από αντίξοες συνθήκες με τεράστια οικονομικά και τεχνικά προβλήματα αποδεικνύοντας ότι είναι προσηλωμένοι στους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μελών και των παιδιών των μελών του Συλλόγου που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2014 και εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με λαχειοφόρο αγορά καθώς και με πολύ χορό και τραγούδι με τους μουσικούς να διασκεδάζουν τους παρευρισκομένους μέχρι αργά το απόγευμα.

Ήταν ομολογημένος μία σπουδαία εκδήλωση η οποία, όπως τόνισε ο Πρόεδρος Σωκράτης Κοτζάογλου, συμβάλει στην σύσφιξη των σχέσεων των συναδέλφων και έρχεται ως συνέχεια της επίσης πετυχημένης χριστουγεννιάτικης παιδικής γιορτής.

To ΔΣ ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους, εν ενεργεία και συνταξιούχους, που τίμησαν με την παρουσία τους την εν λόγω εκδήλωση, ιδιαίτερα δε ευχαριστεί τις συναδέλφους κα Σαπουντζή Χρυσοβαλάντου και κα Γιαβροπούλου Χρυσάνθη που επιμελήθηκαν τη συλλογή και διάθεση των δώρων.

Επίσης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη του Δ.Σ. για την πολύτιμη βοήθειας τους.

Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα σταματήσει η δράση μας και ότι το βροντερό παρόν των συναδέλφων μας δίνει κουράγιο για περαιτέρω δημιουργία και αγώνα.