ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέξανδρος” ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης) διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά των μελών του.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κας Βούλας Πατουλίδου (η οποία προσέφερε όλα τα παιχνίδια των μικρών παιδιών) και των μελών του Δ.Σ. του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. πραγματοποιήθηκε η βράβευση των παιδιών των μελών του Συλλόγου που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2014 και εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Την εκδήλωση άνοιξε η παιδική χορωδία των Εκπαιδευτηρίων «Ο Απόστολος Παύλος», που με ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των ημερών.

Στη συνέχεια η θεατρική ομάδα «ΛΟΓΕΙΟΝ» του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΗ – ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ» παρουσίασε την θεατρική διασκευή του έργου «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» του Oscar Wilde, ενώ στο τέλος ο πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων, ο Άγιος Βασίλης μοίρασε τα δώρα του στους μικρούς μας φίλους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση της πολύ ωραίας εκδήλωσης, αλλά περισσότερο ευχαριστεί όλα τα μέλη του για την μαζική τους παρουσία.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί:

Τα Εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος» για την ευγενική συμμετοχή της παιδικής χορωδίας.

Την θεατρική ομάδα «ΛΟΓΕΙΟΝ» του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΗ – ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ» για την ευγενική συμμετοχή της.

Τη συνάδελφο Μαρία Πάρζη για τον στολισμό της αίθουσας και τον συνάδελφο Γιώργο Φρεγγίδη για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Τέλος, εύχεται καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά που βραβεύτηκαν.

Καλή χρονιά και του χρόνου με υγεία!