Τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS χρειάζονται τη βοήθειά μας

 

Από 1 έως 15 Δεκεμβρίου ο ΣΕΠΕΚΕΜ συγκεντρώνει τρόφιμα

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕΚΕΜ (Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης) ανταποκρινόμενο σε αίτημα μέλους του Συλλόγου για βοήθεια των Παιδικών Χωριών SOS, αποφάσισε 15θήμερη καμπάνια συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών καθαριότητας σπιτιού για τα Παιδικά Χωριά SOS Θεσσαλονίκης.

Η δράση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 και θα περατωθεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και όλα τα υλικά (τρόφιμα και είδη καθαριότητας) θα συγκεντρώνονται στη Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού (Βασ. Όλγας 198, Διώροφο Κτίριο, Υπόψη Έφης Παπαλεξίου, Δημήτρη Βαζούρα ή Γιάννη Παπαϊωάννου).

Παρακάτω σας παραθέτουμε την έκκληση των Παιδικών Χωριών SOS και τα είδη που χρειάζονται:

«Αυτό το χρονικό διάστημα οι ανάγκες μας σε τρόφιμα είναι μεγάλες και δυσκολευόμαστε να καλύψουμε τις ποσότητες που χρειαζόμαστε για να στηρίξουμε τις οικογένειές μας. Όποιοι από εσάς έχετε τη δυνατότητα να μας προσφέρετε τρόφιμα, τα είδη που χρειαζόμαστε είναι τα εξής: Όσπρια (φακές, φασόλια κλπ), δημητριακά, λάδι, μέλι, κακάο, αλεύρι, αλάτι, κονσέρβες τόνου, τοματάκια (σάλτσες, πελτέ), γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, πουρές (σκόνη), χυμοί.

Σε μακαρόνια και ρύζι έχουμε καλυφθεί πλήρως από τις εταιρείες Misko και Uncle Bens.

 

Μεγάλες όμως είναι οι ανάγκες των σπιτιών μας και στα είδη καθαρισμού: σκόνη πλυντηρίου, μαλακτικό, υγρό σαπούνι πιάτων, υγρά καθαριότητας, χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη. Κάθε προσφορά σας είναι ανεκτίμητη!».

Συνάδελφοι, αυτές τις δύσκολες ώρες για όλους, ας προσφέρουμε από το υστέρημά μας για να βοηθήσουμε τα παιδάκια που η ζωή τους έδειξε το πιο άσχημο πρόσωπό της.

Σας καλούμε να συμμετέχετε (όπως μπορεί ο καθένας) σε αυτή την προσπάθεια ανθρωπιάς των μελών του ΣΕΠΕΚΕΜ από 1 έως 15 Δεκεμβρίου 2014.

 

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕΚΕΜ (Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης)