Επίσκεψη κλιμακίου του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις Σέρρες

Την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 κλιμάκιο του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αποτελούμενο από την Πρόεδρο Αφεντούλα Παπαλεξίου, τον Α΄ Αντιπρόεδρο Πολυχρόνη Κουκουζέλη, τον Ταμία Ιωάννη Παπαιωάννου , τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Κωνσταντίνο Αγγελίδη, την Οργανωτική Γραμματέα Αναστασία Χατζησάρρου και το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Καφαντάρη Παναγιώτη περιόδευσε σε υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Επισκέφθηκε τις Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής , Τεχνικών Έργων , Μεταφορών και Επικοινωνιών , Διοικητικού-Οικονομικού , Ανάπτυξης και Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής και ενημέρωσε τους συναδέλφους .

Στο Διοικητήριο το κλιμάκιο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Σερρών Σωκράτης Κοτζάογλου

Η ενημέρωση αφορούσε:

1) Τις εξελίξεις στο θέμα της αξιολόγησης με αναφορά στην  προκήρυξη  απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση από την ΟΣΥΑΠΕ, την αποστολή εξωδίκου της Ομοσπονδίας καθώς και στη δικαστική προσφυγή του Συλλόγου μας κατά των αποφάσεων επιμερισμού ποσοστών από τους Γενικούς Διευθυντές.

2) Τις εξελίξεις σχετικά με την τροποποίηση του Οργανισμού της Περιφέρειας.

3) Συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά θέματα των υπαλλήλων

4) Τα προβλήματα των εργαζομένων στην Π.Ε. Σερρών.

Επίσης το κλιμάκιο επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών   Ιωάννη Μωυσιάδη στον οποίο κατέθεσε τις απόψεις του συλλόγου σχετικά με την αξιολόγηση και την τροποποίηση του Οργανισμού.

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΟΤ ΣΕΡΡΩΝ