ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ.

Το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 και ώρα 19.00, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η γιορτή βράβευσης  των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, που έγινε σε συνεργασία με την 3η & 4η Υ.ΠΕ. και το Κέντρο Αίματος Βορείου Ελλάδος.

Η 14η Ιουνίου καθορίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και τον Διεθνή Οργανισμό Μετάγγισης Αίματος.

Συγκίνηση προκάλεσαν τα λόγια ανθρώπων που ευχαρίστησαν "όλους αυτούς που πρόσφεραν το αίμα τους για να μπορούν οι ίδιοι να ζούν σήμερα!"

"Ο Χριστός είναι ο πρώτος αιμοδότης, γιατί με το αίμα του πάνω στο Σταυρό έσωσε την ανθρωπότητα!" τόνισε στο χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης κ Άνθιμος.

Τιμήθηκαν σύλλογοι. φορείς και πολίτες. Ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τιμήθηκε για την Τράπεζα Αίματός του, που όπως ειπώθηκε είναι από τις πιο οργανωμένες στην Κεντρική Μακεδονία.

Το βραβείο και το μετάλλιο, εκ μέρους του Συλλόγου παρέλαβε η συνάδελφος κα Έλσα Παπαγιάννη, που για χρόνια αποτελεί την «ψυχή» της Αιμοδοσίας.

Η παραπάνω βράβευση ανήκει και αφιερώνεται αποκλειστικά σε όλους εσάς τους συναδέλφους που διαχρονικά στηρίζετε αυτή την προσπάθεια και συμμετέχετε στα προσκλητήρια ΖΩΗΣ του ΣΕΠΕΚΕΜ.

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕΚΕΜ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλες και όλους τους συναδέλφους αιμοδότες για την πολύτιμη συνεισφορά τους.    

Το επόμενο ραντεβού ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΖΩΗΣ του Συλλόγου (Εαρινή Αιμοδοσία) είναι την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 από τις 09:30 έως τις 13:00 στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου (Βας. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη).

Την Αιμοδοσία αυτή θα πλαισιώσουν με την παρουσία τους και μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ