ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΠΕΚΕΜ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΠΕΚΕΜ, όπου ψηφίστηκαν από το σώμα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Δ.Σ. για το απερχόμενο έτος 2013 και ο προγραμματισμός δράσης και ο προϋπολογισμός του 2014.

Στη συνέχεια, παρουσία του Πατρός Χριστοδούλου – Εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου (που ευλόγησε την Βασιλόπιτα), του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, της Αντιπεριφερειάρχη Εξωστρέφειας, Νέων Τεχνολογιών και Καινοτομίας κας Τζελίνας Μακραντωνάκη, σύσσωμου του Δ.Σ. του ΣΕΠΕΚΕΜ και του συνόλου των υπαλλήλων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Τοπικού Τμήματος Θεσσαλονίκης.     

Το τυχερό φλουρί «έπεσε» στη Δ/νση Διοίκησης, ενώ από τα μέλη του ΣΕΠΕΚΕΜ το τυχερό φλουρί το έτυχε η κα Κόλια Αικατερίνη που παρέλαβε από το Δ.Σ. μία δωροεπιταγή αξίας 200€.

Άλλοι έξι (6) συνάδελφοι – μέλη του Συλλόγου στάθηκαν τυχεροί, αφού έτυχαν και έλαβαν ισάριθμα δώρα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχής τους στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΠΕΚΕΜ και στην καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

                                       Για το Δ.Σ.

 

       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                 

 

     Α. ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ                              Δ. ΒΑΖΟΥΡΑΣ