ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΓΩΝΑ ΧΑΝΤΜΠΩΛ

Τον αγώνα ΧΑΝΤΜΠΩΛ μεταξύ των ομάδων ΧΑΝΘ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλοί συνάδελφοι – μέλη του ΣΕΠΕΚΕΜ από διάφορες Περιφερειακές Ενότητες μαζί με τα παιδιά τους, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, που διεξήχθη στο Κλειστό Γήπεδο της ΧΑΝΘ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πριν τον αγώνα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο Μουσείο ΜΠΑΣΚΕΤ και στην τροπαιοθήκη του Συλλόγου, ενώ οι μικροί μας φίλοι ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του υπερσύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου. Όλοι μαζί πάντως, απόλαυσαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι και έμειναν ενθουσιασμένοι από την διακύμανση του σκορ. Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 29 – 29, με τη ΧΑΝΘ να ισοφαρίζει στην τελευταία επίθεση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά την ΧΑΝΘ για την άψογη φιλοξενία των μελών του ΣΕΠΕΚΕΜ και ιδιαιτέρως τον έφορο της ομάδας κ. Σαρηγιαννίδη Ελευθέριο και τον προπονητή ανάπτυξης κ, Γιώργαινα Γεώργιο.

Επιπλέον, ευχαριστεί όλες και όλους τους Συναδέλφους που συμμετείχαν στην εν λόγω εκδήλωση και δυναμώνουν ακόμα περισσότερο τον Σύλλογο Εργαζομένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Για το Δ.Σ.

           Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ          

 

                           Α. ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ                                Δ.  ΒΑΖΟΥΡΑΣ