ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΤΟΥ ΣΕΠΕΚΕΜ

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η ετήσια συνεστίαση του Τοπικού Τμήματος Σερρών του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 στο ξενοδοχείο Elpida Resort & Spa στην κοιλάδα  των Αγίων Αναργύρων.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Ιωάννης Μωυσιάδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Μπασδάνης, κ.Νικόλαος Σφελινιώτης και κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, η πρόεδρος του ΣΕΠΕΚΕΜ κα Αφεντούλα Παπαλεξίου, η Β΄αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΚΕΜ κα Αθηνά Παναγιώτου, ο γεν. γραμματέας του ΣΕΠΕΚΕΜ και της Ομοσπονδίας κ. Δημήτριος Βαζούρας και  ο Αναπληρωτής Ταμίας της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Καφαντάρης.

Στους παρευρισκομένους απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του τοπικού τμήματος Σωκράτης Κοτζάογλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ιστορικό ίδρυσης του Συλλόγου και την συμμετοχή των Σερρών στον Κεντρικό Σύλλογο ΣΕΠΕΚΕΜ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά « είμαστε ευχαριστημένοι από την συμμετοχή μας στην μεγάλη οικογένεια του ΣΕΠΕΚΕΜ στην οποία εκπροσωπούμαστε από τους Σωκράτη Κοτζάογλου, Πολυχρόνη Κουκουζέλη και Κωνσταντίνο Αγγελίδη», τονίζοντας ότι ο αντιπρόεδρος του τοπικού τμήματος Πολυχρόνης Κουκουζέλης είναι ταυτόχρονα Α΄αντιπρόεδρος στο ΣΕΠΕΚΕΜ και  μέλος στο Γενικό Συμβουλίου της ΟΣΥΑΠΕ.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους στην ΠΕ Σερρών για την πολύ καλή δουλειά που κάνουνε κάτω από αντίξοες συνθήκες με τεράστια οικονομικά και τεχνικά προβλήματα αποδεικνύοντας ότι είναι προσηλωμένοι στους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η βράβευση των παιδιών των μελών του Συλλόγου που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2013 και εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με λαχειοφόρο αγορά καθώς και με πολύ χορό με τους μουσικούς Λίτο Κώστα και Σπύρο Κούκο να διασκεδάζουν τους παρευρισκομένους μέχρι αργά το απόγευμα.

Ήταν ομολογημένος μία σπουδαία εκδήλωση η οποία, όπως τόνισε ο Πρόεδρος Σωκράτης Κοτζάογλου, συμβάλει στην σύσφιξη των σχέσεων των συναδέλφων και έρχεται ως συνέχεια της επίσης πετυχημένης χριστουγεννιάτικης παιδικής γιορτής.

To ΔΣ ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους, εν ενεργεία και συνταξιούχους, που τίμησαν με την παρουσία τους την εν λόγω εκδήλωση, ιδιαίτερα δε ευχαριστεί τις συναδέλφους κα Σαπουντζή Χρυσοβαλάντου και κα Γιαβροπούλου Χρυσάνθη που επιμελήθηκαν τη συλλογή και διάθεση των δώρων.

Επίσης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη του Δ.Σ. για την πολύτιμη βοήθειας τους.

Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα σταματήσει η δράση μας και ότι το βροντερό παρόν των συναδέλφων μας δίνει κουράγιο για περαιτέρω δημιουργία και αγώνα.

 

 ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΟΤ ΣΕΡΡΩΝ