Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Αγαπητοί Συνάδελφοι, ο Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. για μια ακόμη φορά δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του και στέκεται κοντά στους πολίτες της Θεσσαλίας, που δοκιμάστηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία έπληξαν την περιοχή πριν λίγες μέρες.

Ως ΔΣ του Συλλόγου και στο πλαίσιο της στήριξης των πλημμυροπαθών, αποφασίστηκε να δοθεί από τον ΣΕΠΕΚΕΜ χρηματικό ποσό με το οποίο θα αγορασθούν είδη άμεσης ανάγκης που χρειάζονται οι πλημμυροπαθείς και θα μας τα υποδείξουν οι συνάδελφοι των τοπικών Συλλόγων των Π.Ε. της Θεσσαλίας.

Παράλληλα, καλούμε τα μέλη του ΣΕΠΕΚΕΜ να συμβάλλουν στην συγκέντρωση χρηματικού ποσού, καταθέτοντας όποιο ποσό επιθυμούν στον λογαριασμό του Συλλόγου μας και τα οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τον ίδιο σκοπό.

Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν, ο λογαριασμός του ΣΕΠΕΚΕΜ στον οποίο θα κατατίθενται τα χρήματα είναι στην Τράπεζα Πειραιώς και το ΙΒΑΝ είναι:  GR78 0171 2150 0062 1504 0047 237

Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να αναγράφετε:   ΘΕΣΣΑΛΙΑ + ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ ΚΑΤΑΘΈΤΗ

Η συγκέντρωση της οικονομικής βοήθειας προς την Θεσσαλία θα διαρκέσει από την Δευτέρα 18-9-2023 έως και την Τετάρτη 20-9-2023

Αυτές τις ώρες η μικρή συνεισφορά στους πληγέντες της Θεσσαλίας συμβάλλει σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και προσφοράς.

 

-- 
          Για το ΔΣ του ΣΕΠΕΚΕΜ

      ο Πρόεδρος           ο Γεν. Γραμματέας

      Δημήτρης Βαζούρας        Γιάννης Παπαϊωάννου