ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΠΕΚΕΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2023

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Π.Κ.Μ. εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στα παιδιά των συναδέλφων, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και εύχεται να πετύχουν όλους τους στόχους τους μαζί με μια επαγγελματική αποκατάσταση που να τους ικανοποιεί.

Επίσης, συγχαίρουμε τους γονείς-συναδέλφους μας, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί τους στην δύσκολη αυτή περίοδο, μοιράστηκαν την αγωνία και στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών τους μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και συμμεριζόμαστε την χαρά τους.   

Στα παιδιά για τα οποία τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα, θέλουμε να θυμίσουμε ότι δεν υπάρχουν αποτυχίες. Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων δεν αποτελούν κριτήριο επιτυχίας ή αποτυχίας. Η μοναδικότητα και η αξία τους δεν καθορίζεται από τα αποτελέσματα των εξετάσεων, η ζωή είναι μπροστά και οι επιλογές και οι ευκαιρίες καθημερινές.

Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσοι συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, για τον αγώνα που έδωσαν.  Κανένας δεν μπορεί να περιορίσει μέσα σε όρια αυτά που μπορούν να πραγματοποιήσουν τα παιδιά. Κανένας δεν μπορεί να τους πει ποιοι είναι, ούτε ποιοι πρέπει να γίνουν. Μόνο να τους ευχηθεί να  κυνηγάνε τα όνειρα τους με πείσμα και αισιοδοξία.

Σ΄ αυτό το νέο ξεκίνημα της ζωής τους, ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία σε κάθε επόμενο στόχο και καλή σταδιοδρομία!