ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Το Χριστουγεννιάτικο παιδικό μιούζικαλ “Το Καρύδι και το Χριστουγεννιάτικο Κέικ” του Τάσου Ιωαννίδη επιστρέφει στην παιδική σκηνή του θεάτρου Σοφούλη (Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά) σε σκηνοθεσία της Παυλίνας Χαρέλα.

Ένα γλυκό, Χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι που δεν μοιάζει με τα άλλα και που λατρεύουν να παρακολουθούν μικροί και μεγάλοι και που θα μας χαρίσει ένα Χριστουγεννιάτικο, αξέχαστο ταξίδι.

Ο Τάσος Ιωαννίδης ο δημιουργός του Λάχανα και Χάχανα εμπνεύστηκε το έργο “Το Καρύδι και το Χριστουγεννιάτικο Κέικ” από ένα παραμύθι που ο ίδιος είχε πει αυθόρμητα, ένα βράδυ στην μικρή του κόρη την Ερμιόνη, όταν αυτή ήταν τεσσάρων ετών.

Πρόσφατα το παραμύθι διανθίστηκε από τους στίχους του Κώστα Κολοβού που με τη σειρά τους συνταιριάστηκαν με τις μουσικές του Τάσου Ιωαννίδη για να μας δώσουν ένα αποτέλεσμα γεμάτο ρυθμό, μελωδία και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα χαράς!

Ο ΣΕΠΕΚΕΜ εξασφάλισε για τα μέλη του το χαμηλότερο εισιτήριο των 9€/άτομο.

Αφορά τις παραστάσεις:

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, ώρα 18:00

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, ώρα 18:00

Προκειμένου να οργανωθεί αρτιότερα η εκδήλωση παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε το ενδιαφέρον σας μέχρι και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα και αποστέλλοντας την αποκλειστικά στο email, syllogos@pkm.gov.gr

Ονοματεπώνυμο μέλους

Αριθμός Συμμετεχόντων (συνολικά)

Ημέρα παράστασης

 

 

 

Σημείωση: Επειδή η παράσταση είναι δημοφιλής, όσοι συνάδελφοι δηλώσουν, αλλά δεν μπορέσουν τελικά να πάνε, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν εγκαίρως για την απουσία τους, προκειμένου να μην δημιουργείται πρόβλημα στις θέσεις των θεατών.