Εθελοντική αιμοδοσία Το. Τ Σερρών 23/2/2022

Ο Σύλλογος Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (ΤΟΤ ΣΕΠΕΚΕΜ ΣΕΡΡΩΝ) σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 στην αίθουσα Κων/νου Καραμανλή στο Διοικητήριο (πρώην Νομαρχία) 9 π.μ. έως 1 μ.μ.

Ο Σύλλογός μας με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, όπως έκανε άλλωστε από την αρχή της ίδρυσής του, διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα εθελοντικές αιμοδοσίες για να ενισχύσει την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας, αλλά και για να συνεισφέρει στις διαρκείς ανάγκες για αίμα που έχει το Νοσοκομείο Σερρών.

Στην αιμοδοσία καλούμε να συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν διάθεση να προσφέρουν μία φιάλη αίμα, ακόμη κι εάν δεν είναι μέλη του Συλλόγου μας, και είναι στη διακριτική τους ευχέρεια να το διαθέσουν όπου επιθυμούν.

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας ενημερώνουμε ότι στην είσοδο του κτηρίου γίνεται έλεγχος σύμφωνα με τις ισχύοντες διατάξεις (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test ή βεβαίωση νόσησης), ενώ στην αίθουσα θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού.

Ας γίνουμε όλοι ένα στην προσπάθεια αυτή. Χαρίζοντας αίμα, χαρίζουμε ζωή!

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

 
Ο Πρόεδρος
Παύλος Πουλιάκας
                                                                         Ο Γενικός Γραμματέας
                                                                           Δημήτρης Νιζάμης