21η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - 14 ΜΑΪΟΥ 2021

Ενημερώνουμε τους Συναδέλφους ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΙΟΥ 2021 διοργανώνεται εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου  (B. Όλγας 198) για την Τράπεζα Αίματος του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. (Τοπικό Τμήμα Θεσσαλονίκης).

Το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ κάνει έκκληση για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή (με τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό), διότι τα αποθέματα σε αίμα βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους που είναι αιμοδότες – συγγενείς - φίλους, όλους όσοι χρειάστηκαν το προηγούμενο διάστημα αίμα για κάποιον δικό τους άνθρωπο, αλλά και όλους όσοι έχουν συνειδητοποιήσει το μεγαλείο αυτής της εθελοντικής πράξης, να συμμετέχουν στην οργάνωση της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.

Το συνεργείο της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα βρίσκεται στο χώρο του Περιφερειακού Συμβουλίου από τις 9.00 πμ έως και τις 13.00.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και οι αιμοδότες θα προσέρχονται με ραντεβού. Μετά το Πάσχα θα ακολουθήσει νέα σχετική ανακοίνωση.

Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα, πλένουμε τα χέρια μας και δίνουμε αίμα.

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ      

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ