Κοπή βασιλόπιτας 2021 από τον ΣΕΠΕΚΕΜ

Αγαπητά μέλη του ΣΕΠΕΚΕΜ, υπό κανονικές συνθήκες θα βρισκόμασταν σε κάποιον μεγάλο χώρο, σε μια μαζική συγκέντρωση να κόβαμε την παραδοσιακή βασιλόπιτα, να ανταλλάζαμε τις ευχές μας, να σφίγγαμε τα χέρια μας, να γλεντούσαμε. Μόνο που αυτοί δεν είναι κανονικοί καιροί και αναγκαζόμαστε και εμείς ως Σύλλογος να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις των καιρών.

Φέτος η διαδικασία κοπής βασιλόπιτας θα είναι διαφορετική από αυτήν που είχαμε συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Το εορταστικό κλίμα των μαζικών και γεμάτων κέφι εκδηλώσεων, αναγκαζόμαστε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, να το αντικαταστήσουμε με διαδικτυακή εκδήλωση.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει η δυνατότητα να μεταδοθεί η κοπή της βασιλόπιτας σε όλα τα  μέλη του ΣΕΠΕΚΕΜ. Έτσι, αναγκαστικά αυτό θα γίνει μέσω των μελών των ΔΣ του ΣΕΠΕΚΕΜ και των ΔΣ των έξι Τοπικών Τμημάτων του Συλλόγου μας.

Στην διαδικτυακή αυτή κοπή βασιλόπιτας θα λείπει η γεύση και η προσωπική επαφή. Θα μας αγγίζει όμως όλους το κυρίως νόημα μια κοπής βασιλόπιτας που είναι έννοιες όπως η αγάπη, η ομόνοια, ο αλληλοσεβασμός, η αλληλεγγύη, η επικοινωνία, η ενότητα.

Ως ΔΣ, αποφασίσαμε να αντικαταστήσουμε την όμορφη κίνηση με τα πιτάκια που μοιράζαμε στα μέλη μας, με ηλεκτρονική κλήρωση από την οποία θα προκύψουν 30 τυχερά μέλη για τα 30 φλουριά που θα κληρώσουμε. Όπως αποφασίσθηκε, η αξία του κάθε φλουριού θα είναι 30€.

Η κοπή βασιλόπιτας και η ηλεκτρονική κλήρωση των φλουριών για τα μέλη μας, θα γίνει την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 και ώρα 10.00 στην αιθ. 119 3ος όροφος, στο νέο κτίριο της ΠΚΜ (ΦΙΞ) με αντιπροσωπεία μελών του ΔΣ και λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα προστασίας. 

Καλή και τυχερή χρόνια γεμάτη υγεία!

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                      Η Γεν. Γραμματέας

 

 

Δημήτριος Βαζούρας                               Αφεντούλα  Παπαλεξίου